Bekijk onze missie en visie

Wie zijn wij

SOSBV is kleinschalig door korte directe lijnen en persoonlijk contact, maar ook groots door een grote netwerkverbinding met veel collegabedrijven. Door onze eigen lage operationele kosten kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden.

Wat is onze missie

Wij willen bijdragen aan een industriële omgeving waarin medewerkers veilig kunnen werken. 

Onze grootste uitdaging is om al uw medewerkers ervan te overtuigen dat na het werk gezond weer naar huis gaan, het uiteindelijke en ultieme doel is.

Wij maken medewerkers en bedrijven bewust van risico's en gevaren die kunnen leiden tot incidenten. Door handvatten te geven voor inzicht en gedragsverandering worden de risico's drastisch verminderd.

Wij observeren, analyseren, adviseren, motiveren en trainen uw organisatie en uw medewerkers zodat een veilige werkomgeving kan ontstaan zonder incidenten.

Op het gebied van arbeidsveiligheid stellen wij de medewerkers centraal.

Op uw risicovolle projecten houden wij veiligheidstoezicht.

Voorkom het SOS noodsignaal!

 

Maak direct een afspraak

 

 

Wat is onze visie

Wij zijn onafhankelijk. En zijn overtuigd van wederzijdse afhankelijkheid. Vanuit deze gedachte ontstaat een goede, eerlijke en sterke samenwerking. Wij denken in oplossingen! De groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt, dankzij een aantal betrouwbare opdrachtgevers, geeft ons de potentie om verder te groeien. En dat gaan we ook doen! Echter blijven wij kleinschalig met korte en directe lijnen.

Wij geloven in een brede ondersteuning van uw bedrijf. Zo helpen wij u om het operationele risico van uw bedrijf te minimaliseren. De naam Stoter Operational Support komt dan geheel tot zijn recht, zoals het ook bedoeld is. 

Wij zien onszelf als

Uw partner in operationeel support. Wij luisteren en denken met u mee om uw kostbare medewerkers en werkprocessen (of project) optimaal te laten functioneren. Onze expertise, ervaringen, ons grote netwerk en ons gemotiveerd personeel, stelt ons in staat om snel te schakelen en telkens met goede oplossingen te komen.

Wat is onze drijfveer

Wij weten dat uw succes medeafhankelijk is van uw leveranciers. Als leverancier leveren wij een pro-actieve bijdrage aan uw succes. Wij zijn pas tevreden wanneer u zich volleding kunt richten op uw kerntaken en uw organisatie optimaal functioneerd.

 

 

 

 

 

 

Onze expertise